Politica de confidentialitate

Iti multumim ca vizitezi site-ul nostru. Cand vizitezi site-ul www.junglekids.ro, când ne contactezi sau când apelezi la serviciile noastre, ne incredințezi informațiile tale.

Scopul Politicii de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram, cat timp le pastram, daca si cui le trimitem si, in general, ce facem cu ele. Confidentialitatea lor este importanta. Nu comercializam sau folosim datele tale personale in alte scopuri decat cele declarate conform politicii de confidentialitate. Informatiile tale personale iti apartin, de aceea facem tot posibilul sa le colectam in siguranta si sa le procesam cu atentie. Nu oferim datele tale personale unor parti terte fara a te informa. Datele personale ale clientilor si utilizatorilor www.junglekids.ro vor fi folosite doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse.

Website-ul www.junglekids.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizezi: nume, prenume, telefon, adresa de Email.

Website-ul www.junglekids.ro NU solicita prin intermediul site-ului date cu caracter personal precum CNP sau date bancare.

IN CE SCOPURI COLECTAM DATELE?

  • Pentru a-ti furniza produsele si serviciile pe care le-ai solicitat, sau informații despre ele;
  • Pentru a ajuta la dezvoltarea, testarea, imbunatatirea si modificarea produselor și serviciilor noastre;
  • Pentru a iți transmite comunicari de marketing, daca ti-ai dat in prealabil acordul voluntar in acest sens;
  • Pentru a interpreta feedback-ul tau atunci cand efectuezi o clasificare / recenzie a produselor sau serviciilor noastre;
  • Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
  • Pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice.

Prin navigarea pe site-ul www.junglekids.ro sau prin contactarea noastra prin diverse medii de comunicare, declari ca ai primit in mod adecvat toate informatiile asupra prelucrarii datelor tale personale, datorita parcurgerii acestui document denumit „Politică de confidențialitate”.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti sau alte autoritați publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la o procedura legala obligatorie.

Programeaza o vizita!