Jungle Kids – o insulă de fericire în aglomeraţia de beton

Am primit de curand poate cel mai frumos feedback 🙂

 


„Chiar pare din alt film. Trecând prin cartierul respectiv, văzând doar blocuri gri, simbolul unor perioade sumbre şi triste din România, nu te aştepţi să vezi ceva atât de…special.

Dar am văzut. Era Jungle Kids. Un loc unde, pentru câteva ore, copilaşii uitau de nenumăratele teme pe care “doamna” le-a dat pentru ziua următoare, uitau de faptul că mâine dimineaţă trebuie IAR să se trezească cu noaptea în cap şi să fugă la şcoală. Uitau de probleme, fiecare în felul lui.

Unii bucurându-se de luminile înfiorător de colorate venite din televizoare. Alţii, încercând să traverseze atenţi oceanul Jungle Kids cu ajutorul pietrelor aşezate strategic. Un băieţel îşi imagina că e vara şi plonjează într-o piscină mare şi colorată. Sarea într-o piscină, dar în una din bile de culoarea curcubeului *şi nu numai*. Voci cristaline, încercându-şi pentru prima dată talentele muzicale la sistemul de karaoke.

Ce să mai. Era un talmeş-balmeş de nedescris. Dar acel “haos organizat” era exact ce voiam pentru copilul meu. Era imaginea pe care mi-o proiectăm zilnic când mă gândeam la “o insulă de fericire în aglomeraţie de beton”.

Însă, spre încântătoarea mea stupefacţie, nu copilaşii erau cei mai fericiţi. Ci părinţii lor. Părinţii care se puteau bucura de bucuria copiilor. Părinţi ce puteau să socializeze cu alţi părinţi. Să vadă ce medicamente noi au mai apărut pe piaţă pentru boala x şi y, cu ce jucării o să le mai fure banii din buzunar Noriel în sezonul ce-o să vină sau ce antrenor de înot ar putea să recomande pentru fetiţa lor dragă.

Era o unitate de nedescris. Cred că asta e şi valoarea supremă a acestui loc. Unitatea prin fericire. Câteva ore acolo – echivalentul a câteva minute în traficul infernal.

În toată extazierea mea, am şi uitat să menţionez calitatea serviciilor. Sau mâncarea atât de bună care era servită cu aceeaşi fericire menţionată anterior.

Da, sincer, e ceva de vis. E un loc unde m-aş întoarce oricând pentru o gură de aer proaspăt. În această “insulă de fericire într-o aglomeraţie de beton”!

Şi vă recomand cu căldură!”


 

Noi va multumim pentru cuvintele minunate!

Publica un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.