Întrebări frecvente

Cum pot programa o petrecere la Jungle Kids?

Există mai multe modalități de a programa o petrecere. Puteți accesa site-ul nostru la https://junglekids.ro/contact/ și completați formularul online sau ne puteți suna la numărul de telefon 0734 416 641.

 

Pot veni oricând la locație pentru vizionare?

Vizionarea locației se face doar cu programare. Pentru a face o programare, va rugam sa ne contactați la numarul de telefon 0734 416 641

 

 Va trebui să împărțim sala de joacă cu altcineva?

Dacă ați optat pentru exclusivitate, aveți tot spațiul de joacă rezervat pentru 3 ore de distracție doar pentru dvs. Personalul nostru este dedicat să se asigure că petrecerea se desfășoară fără probleme. În cazul în care nu doriți exclusivitate, este posibil să intre în spațiul de joacă și alți copii din exterior. Fiți fără griji, vom ține cont de numarul copiilor de la petrecere astfel ca accesul va fi limitat.

Notă: la pretul afisat pe site, se adauga TVA.

 

Cu cât timp înainte este permis accesul in sală?

Recomandăm ca oaspeții invitați la petrecere să ajungă cu 5 – 10 minute înainte de ora programată. Deoarece este posibil să avem mai multe petreceri în aceiasi zi, accesul în sala nu se poate face mai devreme.

 

Pot folosi propriile mele decorațiuni și / sau produse din hârtie în sala de petreceri?

Sunteți bineveniți să aduceți decorațiuni și / sau produse din hârtie suplimentare. Pentru a păstra integritatea sălii de petreceri, nu permitem decorațiuni de tavan, confetti, sclipici sau alte decorațiuni care pot deteriora locul de joacă.

Nu se acceptă Pinata din exterior. Pentru mai multe detalii legate de acest subiect, vă rugăm să ne contactați.

 

Pot veni cu artificii?

Artificiile sunt complet interzise in incinta Jungle Kids.

 

Asigurați amenajarea și curățarea sălii de petreceri?

Personalul nostru vă va ajuta să aranjați decorațiunile în mod rezonabil. Bannerele, decorațiunile pentru tort și alte configurații simple vor fi permise. Orice alte decorațiuni vor fi responsabilitatea gazdelor și la discreția conducerii. Personalul nostru se va ocupa de curațenie după petrecere. Totuși, conducerea își rezervă dreptul de a evalua o taxă de curățenie în cazul în care se constată ca mobilierul sau alte echipamente din sală au fost deteriorate în timpul petrecerii.

 

Avem voie să aducem băuturi din exterior?

Nu, accesul cu băutură din exterior nu este permis. Oferim o gamă variată de cafea, apă, sucuri, ceaiuri, bere si vin. Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina cu meniul Jungle Kids.

Accesul cu șampania pentru copii din exterior nu este permis.

 

Avem voie să aducem mâncare din afară la petrecere?

Nu, accesul cu mancare din exterior nu este permis. Puteți aduce doar tortul însoțit de certificatul de conformitate.

Notă: la meniul pentru copii, salata se aduce doar la cerere!

 

Ce se întâmplă dacă trebuie să-mi anulez petrecerea?

Dacă doriți să reprogramați o petrecere, trebuie să ne anunțați cu cel putin 14 zile înainte.

Dacă doriți să anulați definitiv o petrecere, avansul nu se returnează.

 

Aveți frigider pentru tortul meu?

Bineînțeles! Avem frigider unde vă putem depozita tortul pe toata durata petrecerii.

 

Cu ce cofetării colaborați?

Colaborăm cu Cofetaria Magic și De Zahăr.

 

Sunt necesare șosete?

Da. Solicităm copiilor să poarte șosete curate atunci când intră în sala noastră de joacă. Adulții care stau în zona cafenelei pot rămâne incălțați.

 

Personalul Jungle Kids va supraveghea copiii în timpul petrecerii?

Personalul nostru este la fața locului pentru a se asigura ca petrecerea să funcționeze cât mai bine posibil. Cu toate acestea, este responsabilitatea fiecărui părinte de a-și supraveghea copiii. Fiecare părinte trebuie să se asigure că copilul lui acționează într-un mod respectuos față de ceilalți copii din sala de joacă. Personalul Jungle Kids își rezervă dreptul de a cere copiilor care nu se joacă în mod responsabil să fie supravegheați personal de părinți.

ultima actualizare: 09.03.2020

Programeaza o vizita!